MOJA ZGODBA

Na naši domači strani bi radi objavili tudi vašo zgodbo v zvezi s slišanjem glasov. Ta je lahko dolga le par vrstic, eno stran ali pa dolga kot roman – vseh bomo veseli. In obiskovalke ter obiskovalci te strani tudi.

V svoji zgodbi lahko napišete kaj o vaših glasovih. Lahko jih imate veliko in ves čas, ali pa malo in ste jih slišali morda le v preteklosti. Kakšni so bili? Moški, ženski ali kaj drugega? Kaj so vam govorili? So bili razločni ali nerazločni? So vam bili prijetni ali neprijetni? So vam govorili dobre ali slabe, grozeče stvari? Morda smešne? Kako ste z njimi živeli, se spopadali, jih sprejeli? Ste se z njimi pogovarjali oziroma ali so se oni hoteli z vami? Kako razumete svoje glasove? Od kod prihajajo in zakaj sploh so? Vse to in še marsikaj drugega nam lahko opišete. Vsega bomo veseli.

Svojo zgodbo napišite na računalnik in nam jo pošljite na naslov slisanjeglasov@gmail.com, lahko pa jo zapišete tudi s pisalom na papir in nam ga pošljete v kuverti na naslov:

Slišanje glasov
Kralji ulice
Pražakova 6
1000 Ljubljana

Če ne bo drugače zapisano, bomo razumeli, da se strinjate, da se zgodba objavi na tej domači strani ali pa v časopisu Kralji ulice.

Svoje zgodbe ni treba podpisati, lahko pa dodate ime, pod katerim želite, da zgodbo objavimo.

Komaj čakamo vaših zgodb.

Lara, Hana, Juš in Bojan